avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice atribuire contract de achizitie publica unei firme cu ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

atribuire contract de achizitie publica unei firme cu conturi blocate

Buna ziua
O firma privata are conturile blocate in baza Ordonantei procurorului DNA. Din verificarile efectuate s-a constatat ca dosarul in baza caruia a fost emisa ordonanta este de 2 saptamani pe rolul Tribunalului , insa la aceasta data firma -ofertantul nu are calitate procesuala activa, totusi conturile raman blocate probabil pana la solutionarea cauzei(proces deschis in iulie 2016).
POATE FI ATRIBUIT UN CONTRACT DE ACHIZITIE PUBLICA unei entitati cu conturi blocate?????
Pot considera ca firma nu are capacitate financiara???????

Alte discuții în legătură

Dosar penal mirela_20080 mirela_20080 Buna seara. Daca poate cineva sa imi dea un sfat,va rog mult! In ianuarie 2016,fortata fiind de ceea ce se intampla in executarea contractului,am denuntat la ... (vezi toată discuția)
Contestatie la ordonanta prim procuror DragosUUU DragosUUU buna ziua, in luna iunie si iulie 2014 am facut doua plangeri impotriva fostei sotii pentru nerespectarea programului de vizitare al copiilor, in sensul ca in ... (vezi toată discuția)
Contract ContSters359110 ContSters359110 Imi spuneti va rog un contract de lucrari intocmit de o institutie publica locala (cons judetean) si publicat in SEAP ce text de lege sta la baza intocmirii ... (vezi toată discuția)