Doamna, nu va multumiti cu niste sfaturi primite pe internet. Discutati cu un avocat in privat. Bineinteles ca va puteti prevala de denuntul dvs.si de buna dvs. credinta, doar pt aspectele sesizate atunci. Daca acum procurorul a gasit alte aspecte, este alta discutie.
mirela_20080 a scris:
Buna seara.
Daca poate cineva sa imi dea un sfat,va rog mult!
In ianuarie 2016,fortata fiind de ceea ce se intampla in executarea contractului,am denuntat la DNA un contract cu o primarie pentru care sa deschis un dosar penal,a fost o arestare pentru 24 ore si sa terminat cu un proces cu doua condamnari! Ulterior acestui denunt,la peste 6 luni,curtea de conturi a facut un control la primarie fata de acest contract si sa finalizat cu plagere penala iar parchetul a deschis dosar penal. Procurorul care se ocupa de caz ma invinuit si pe mine desi,toate faptele si neregulile din acest contract au fost denuntate la DNA cu 6 luni inainte de controlul curtii de conturi unde sa deschis dosar penal si sa finalizat in instanta cu doua condamnari si unde,cele relatate de mine au fost recunoscute si pe inregistrari,si in fata procurorului si in fata instantei de catre cei vinovati! Ma pot prevala de faptul ca am denuntat inainte de a constata curtea de conturi aceste nereguli? Va multumesc mult