avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz in serviciu

Buna ziua.
Va rog frumos,ma poate lamuri cineva cu ce pasi trebuie sa urmez in urmatoarea speta?
Concret,acum 3 ani am fost presat intr-un contract cu o primarie de catre cei de acolo,amenintat,etc si am denuntat contractul la DNA iar in urma acestui denunt a avut loc o arestare si in final sa terminat cu doua condamnari. Dupa ce eu am facut denuntul,la peste 6 luni de zile in urma unui control al curtii de conturi sa mai deschis un alt dosar unde am fost chemat si mi sa adus la cunostinta ca am calitatea de suspect in acest dosar.
Intrebarea mea este,pot sa contest ordonanta procurorului si sa solicit schimbarea incadrarii din suspect in martor avand in vedere ca toate faptele din dosar au fost denuntate de catre mine? Ma pot prevala de faptul ca eu tot ce apare in acest dosar nou am denuntat cu mult timp inainte de a constata curtea de conturi,cei implicati au recunoscut in fata DNA vina lor si au fost condamnati cu suspendare?
Multumesc mult
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
daniel_ionut2006, utilizator

Alte discuții în legătură

Dosar penal mirela_20080 mirela_20080 Buna seara. Daca poate cineva sa imi dea un sfat,va rog mult! In ianuarie 2016,fortata fiind de ceea ce se intampla in executarea contractului,am denuntat la ... (vezi toată discuția)
Nu imi gasesc numele?! DerzelasDacul DerzelasDacul sunt implicat intr-un dosar penal impreuna cu 8 martori, 2 suspecti si doi inculpati. eu sunt unul dintre suspecti. problema este ca dosarul este din 2016 iar ... (vezi toată discuția)
Fapta de inselaciune in forma continuata remuszica remuszica Salut. La inceputul anului 2013 m-am alaturat unui amic care organiza inselaciuni pe BursaTransport. Acesta isi insusea calitatea de transportator, cat si de ... (vezi toată discuția)