sunt implicat intr-un dosar penal impreuna cu 8 martori, 2 suspecti si doi inculpati. eu sunt unul dintre suspecti. problema este ca dosarul este din 2016 iar toti martorii si celalat suspect au primit zile-amenda, inculpatii au fost condamnati (toate condamnarile au fost facute in 2016) dar eu nu am primit nicio informatie si nici nu pot gasi nimic despre mine pe portal.just.ro. celalalt suspect a depus ca si mine acord de recunoastere, lui ii pot gasi dosarul dar pe al meu nu.
Mentionez ca nici dosarele a doi martori nu le-am putut gasi.. inseamna ca s-a incetat urmarirea penala? au trecut doi ani..
fapta: detinere pentru consum propriu droguri de risc, fara a fi prins in fapt.
Daca ati incheiat acord de recunoastere, desi acesta nu se poate incheia cu un suspect, ci trebuie sa fie pusa actiunea penala in miscare, astfel incat sa dobanditi si dvs. calitatea de inculpat, atunci urmeaza a fi sesizata instanta competenta a judeca respectiva cauza.
Deci actiunea penala pentru mine nu a fost pusa in miscare? (nu am primit nicio informare sau citatie cum ca as fi chemat in calitate de inculpat.
Multumesc