avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nu imi gasesc numele?!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nu imi gasesc numele?!

sunt implicat intr-un dosar penal impreuna cu 8 martori, 2 suspecti si doi inculpati. eu sunt unul dintre suspecti. problema este ca dosarul este din 2016 iar toti martorii si celalat suspect au primit zile-amenda, inculpatii au fost condamnati (toate condamnarile au fost facute in 2016) dar eu nu am primit nicio informatie si nici nu pot gasi nimic despre mine pe portal.just.ro. celalalt suspect a depus ca si mine acord de recunoastere, lui ii pot gasi dosarul dar pe al meu nu.
Mentionez ca nici dosarele a doi martori nu le-am putut gasi.. inseamna ca s-a incetat urmarirea penala? au trecut doi ani..
fapta: detinere pentru consum propriu droguri de risc, fara a fi prins in fapt.
Cel mai recent răspuns: DerzelasDacul , utilizator 00:29, 23 Decembrie 2018
Va multumesc pentru raspunsuri,
inseamna ca daca respectivii au fost judecati si condamnati (toti) in anul 2016 si nu s-a efectuat nicio schimbare a calitatii mele de suspect in curs de doi ani atunci nu voi mai fi trecut la stadiul de inculpat desi am recunoscut consumul de prima data, am inteles bine?
sa sun si sa ii intreb daca exista vreun dosar pe numele meu?
(imi pare rau dar nu stiu procedura)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum droguri de risc DerzelasDacul DerzelasDacul Bună ziua. In 2016 am fost citat intr.un dosar ca și martor. Am recunoscut consumul a 1.0 grame de cannabis și procurarea să cu titlu gratuit - deținere ... (vezi toată discuția)
Deținere de droguri de risc pentru consum propriu fara drept dark_angel_love12 dark_angel_love12 Buna ziua , in urma cu 2 luni am fost luat de acasa printr-un mandat de aducere de catre organele de politie si dus la sediul D.I.IC.O.T pentru a fii anchetat ... (vezi toată discuția)
Declaratiile suspectului in calitate de martor, raspunderea pentru marturie mincinoasa eusaisapte eusaisapte Daca unui suspect i s-a luat declaratie in calitate de martor, raspunde pentru savarsirea Marturiei mincinoase? Am observat ca suspectului i s-au luat ... (vezi toată discuția)