avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Administratie arbori - drum judetean
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Administratie arbori - drum judetean

Doresc sa stiu in jurisdictia cui pica administrarea arborilor din zona de siguranta a drumurilor judetene. Ma refer la toaletarea si taierea lor. Cunosc procedura in mare, respectiv marcarea de la ROMSILVA, precum si regimul special a nucilor si castanilor comestibili, dar doresc sa stiu legea fixa in privinta la cine se face direct responsabil de administrarea acestora.
Daca se afla in zona de siguranta a drumului ar trebui sa fie in sarcina administratorului drumului - CNADNR prin DRDP regional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taiere nuc marisviorel marisviorel ce demersuri trebuie sa fac pentru a putea sa tai un nuc care a cresut prea inalt si este amenintator peste firele electrice si peste casa sau daca-l vand care ... (vezi toată discuția)
Taierea unui nuc de pe proprietate privata mariapopescu mariapopescu Pentru taierea unui nuc crescut razlet pe proprietate privata este nevoie de autorizatie? Legea din 2008 care completeaza legea pomiculturii din 2003 ce ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am un nuc care este situat pe drumul de servitute ... Kamy79 Kamy79 Bună ziua am un nuc care este situat pe drumul de servitute as putea sa l tai (vezi toată discuția)