avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public infiintare IF
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public infiintare IF

Buna ziua,
Sunt functionar public, cu atributii de asistent social (intr-o Directie de asistenta sociala) si as dori sa deschid pe numele meu, impreuna cu sotul, o intreprindere familiala avand ca obiect de activitate mici reparatii de tamplarie (sotul e de specialitate). Intrebarea mea este daca as fi sau nu in incompatibilitate/conflict de interese . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:02, 16 August 2016
Activitatea intreprinderii nu are absolut nimic in comun cu cea pe care o desfasurati ca si functionar, deci de ce nu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public anamaria_lorincz anamaria_lorincz Buna seara! Sunt functionar public cu atributii de asistenta sociala si as dori sa infiintez o Intreprindere Individuala cu activitate comert- bar. Am citit ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic, sotul persoanei fizice autorizate dan_co dan_co Buna ziua. Prin Legea nr. 4/2014 se completeaza OUG nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public natapricop natapricop Buna ziua. Detin o intreprindere individuala si sunt functionar public. Exista vreun conflict de interese? Mentionez ca activitatea intreprinderii individuale ... (vezi toată discuția)