avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sunt scutiti cei cu certificat de handicap??
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sunt scutiti cei cu certificat de handicap??

Buna ziua.Am o nelamurire si sper sa ma ajutati.La asociatia noastra , unde eu sunt administrator au venit vreo 3 persoane cu certificat de handicap si au cerut scutirea la plata datoriilor catre administratie . E vreo lege unde specifica asta ?? Cum pot face legal sa ii scutesc pe acei oameni??.
Legea privind persoanele cu handicap
Sa-i scutiti de la ce? Si cine sa plateasca in locul lor?
Ma intereseaza in mod special legea nu dupa vorbe sau presupuneri.!!
Mergeti si cautatii la alta categorie de topicuri sau dati o cautare pe google in acest site. Poate reusiti sa gasiti informatia utila. Aici se dezbate in principal legea 230 / 2007 a asociatiilor de proprietari. In aceasta lege nu se specifica nimic in legatura cu persoanele cu handicap.
Stiu ce se dezbate aici , si tocmai deaceia am si scris. Acele persoane fac parte din asociatia noastra, au drepturi si obligati ca toti ceilanti, si daca este vreo lege care sa ii scuteasca , nu e normal sa beneficieze de acea lege??Oricum....va multumesc pentru raspunsuri.!!

Alte discuții în legătură

Drepturi persoana cu handicap asociat unic la un s.r.l. Corneliur Corneliur O persoana de 23 de ani cu handicap locomotor grav, cu insotitor si care este asociat unic la o societate comerciala, are dreptul la scutirea taxei de ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
Scutire plata impozit cladire si teren la parinte de copil cu handicap grav moldoveanudaniela moldoveanudaniela sunt mama unui copil cu handicap grav si as dori sa stiu daca sunt scutita de plata impozitului la teren ,casa si chiar si masina,daca sunt pe numele meu!in ... (vezi toată discuția)