avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scutire plata impozit cladire si teren la parinte de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scutire plata impozit cladire si teren la parinte de copil cu handicap grav

sunt mama unui copil cu handicap grav si as dori sa stiu daca sunt scutita de plata impozitului la teren ,casa si chiar si masina,daca sunt pe numele meu!in legea 448/2006 ,art 26 ,spune ca doar persoana cu handicap beneficiaza!!!
Cel mai recent răspuns: moldoveanudaniela , utilizator 21:06, 11 Ianuarie 2013
Nu beneficiati de scutire.
Conform disp art 26 din l nr 448/2006 republicata beneficiaza de facilitatea scutirii de impozit numai persoana care detine decizie/certificat de incadrare in grad de handicap
va multumesc pt raspunsuri!!!!asa stiam si eu,dar legea 448/2006,a fost de atatea ori modificata,incat nu mai stim exact cum este actualizata!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap gradul 2 narianion42 narianion42 persoanele cu handicap de gradul 2 sunt scutite de impozit pe terenurile extravilane? (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)