avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale handicap gradul 2
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

handicap gradul 2

persoanele cu handicap de gradul 2 sunt scutite de impozit pe terenurile extravilane?
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 23:06, 23 Aprilie 2015
Persoanele care fac dovada ca detin certificat incadrare in grad grav sau accentuat beneficiaza in temeiul disp L nr 448/2006 art 26 de facilitatea scutirii de impozit aferent casa+teren de domiciliu
si persoanele de gradul 2 se incadreaza in grad grav?si ma intereseaza terenurile extravilane
Scutirea se acorda si pers cu handicap grav si accentuat adica grad 1 si 2 dvs aveti grad 2 totusi pentru teren extravilan nu se acorda scutire de impozite desi dvs sunteti proprietar scutire de impozit se acorda doar pe locuinta de la adresa de domicliu si terenul pe care este situata aceasta atata restul sunt doar povesti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
Scutire la impozit persoana cu handicap negru daniel negru daniel Buna seara asi dori sa stiu daca pot sa fiu scutit de plata impozitului pe casa si teren, daca sunt persoana cu handicap gradu accentuat dar nu sunt propietar ... (vezi toată discuția)
Legea handicapului (448/2006) Corina-Maria Corina-Maria Buna ziua. Sunt o persoana cu handicap accentuat si permanent. Intrebarea mea se leaga de un subiect despre care am mai citit pe internet (ultimul articol din ... (vezi toată discuția)