avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minor jignit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minor jignit

Am o problema si nu stiu cum sa o gestionez.Sotul meu are o fetita din prima casatorie in varsta de aproape 16 ani,fetita sa nascut cu probleme serioase la coloana vertebrala si de aici au survenit si alte complicatii.Problema este urmatoarea: Fetita este jignita in fel si chip de anumiti colegi din clasa unde invata,am discutat cu una din domnisoare si am rugat sa se inceteze cu acest lucru,insa se continua,ba mai mult sa spus intr-un limbaj nu tocmai decent ca sunt asteptata la ea acasa si ca are si cutitele pregatite,cututie de care vreau ,mai mari,mai mici.Un sfat va rog cum sa gestionez aceasta problema.
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2016
Doina55, utilizator
Cel mai recent răspuns: GabrielaC81 , utilizator 14:56, 24 August 2016
Discutati cu diriginta,conducerea scolii si in cazul in care nu sunt luate masuri faceti o sesizare la inspectoratul scolar si chiar la minister.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Puteti face o sesizare chiar si la politie. Dupa o audiere la politie unde vor fi chemati si parintii nu cred ca "domnisoarei" ii va mai arde sa faca glume proaste.
Nici nu va imaginati ce iese pe gura lor.Urat,foarte urat.Mi-a transmis ca pot sa merg unde vreau ca ma face taicasu in foi de vita,de nu o sa mai stim nici cum ne cheama.Va dati seama ca nu luam in calcul asemenea vb spuse de o minora.
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2016
Doina55, utilizator
Doina55, minora spune ce aude acasă; totuşi, oricât de "şef" e tăticul sau mămica, are la rândul său alt "şef" de care , totuşi, se teme.
Calea corectă este cea indicată mai sus.

Alte discuții în legătură

Am nevoie de o parere, ce ar face cineva in aceasta situatie? ChidinNuta ChidinNuta Fetita mea considera ca este un elev bun la invatatura. Din cand in cand, participa si la olimpiade. Dupa o olimpiada, profesorul ei a fost atat de ... (vezi toată discuția)
Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost terorizat de profesori la scoala sept_mihaela sept_mihaela [quot]Fetita mea de 16 ani a fost terorizata un an de zile la scoala de diriginta si implicit si de prietenele ei celelalte profesoare,pana cand m-a sunat ... (vezi toată discuția)