Am o problema si nu stiu cum sa o gestionez.Sotul meu are o fetita din prima casatorie in varsta de aproape 16 ani,fetita sa nascut cu probleme serioase la coloana vertebrala si de aici au survenit si alte complicatii.Problema este urmatoarea: Fetita este jignita in fel si chip de anumiti colegi din clasa unde invata,am discutat cu una din domnisoare si am rugat sa se inceteze cu acest lucru,insa se continua,ba mai mult sa spus intr-un limbaj nu tocmai decent ca sunt asteptata la ea acasa si ca are si cutitele pregatite,cututie de care vreau ,mai mari,mai mici.Un sfat va rog cum sa gestionez aceasta problema.
Puteti face o sesizare chiar si la politie. Dupa o audiere la politie unde vor fi chemati si parintii nu cred ca "domnisoarei" ii va mai arde sa faca glume proaste.
Nici nu va imaginati ce iese pe gura lor.Urat,foarte urat.Mi-a transmis ca pot sa merg unde vreau ca ma face taicasu in foi de vita,de nu o sa mai stim nici cum ne cheama.Va dati seama ca nu luam in calcul asemenea vb spuse de o minora.
Doina55, minora spune ce aude acasă; totuşi, oricât de "şef" e tăticul sau mămica, are la rândul său alt "şef" de care , totuşi, se teme.
Calea corectă este cea indicată mai sus.