Am o problema si nu stiu cum sa o gestionez.Sotul meu are o fetita din prima casatorie in varsta de aproape 16 ani,fetita sa nascut cu probleme serioase la coloana vertebrala si de aici au survenit si alte complicatii.Problema este urmatoarea: Fetita este jignita in fel si chip de anumiti colegi din clasa unde invata,am discutat cu una din domnisoare si am rugat sa se inceteze cu acest lucru,insa se continua,ba mai mult sa spus intr-un limbaj nu tocmai decent ca sunt asteptata la ea acasa si ca are si cutitele pregatite,cututie de care vreau ,mai mari,mai mici.Un sfat va rog cum sa gestionez aceasta problema.
Sunt uimita ce se intampla in scolile din romania, poate nu e cazul sa generalizez dar nu se poate ca aceste odrasle prost crescute sa amarasca asa mult viata unui copil deja amarat. Va rog sa faceti toate demersurile care trebuie ca acesti copii sa invete o lectie. Chiar incercati sa obtineti colaborarea unui avocat, eventual unul cunoscut din oras, sa le tina o lectie de morala si de civica in locul orei de dirigentie. Din ce oras sunteti?