avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Serie de sasiu scrisa gresit pe cartea de identitate a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Serie de sasiu scrisa gresit pe cartea de identitate a vehiculului

transcriere gresita serie sasiu de pe contractul de vanzare cumparare pe cartea de identitate a vehiculului la rar[am descoperit aceasta greseala la 5ani] ce trebuie sa fac? va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:03, 17 August 2016
In certificatul de inmatriculare este corect inregistrata seria sasiului?

Daca seria sasiului este gresit inscrisa in CIV cum ati trecut de inspectiile tehnice periodice?? Nu v-au verificat seria inscrisa cu cea din CIV?

Trebuie sa mergeti la RAR sa faca rectificarea necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta - numarul masinii scris gresit andreiionut andreiionut Salutare,oameni buni, Am si eu o problema legata de o rovineta pe care s-a trecut nr.masinii gresit,dar seria de sasiu este cea corecta.Stie cineva ... (vezi toată discuția)
Schimbare motor cu unul identic S.V.K. S.V.K. Salut am 18 ani (detin permis de conducere) si un ford mondeo mk1 din 1995 cu un motor de 1.8 benzina 115 cai,motorul a fost schimbat cu unul identic (cod: ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina iulianwizard iulianwizard Buna ziua, Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina care nu are seria motor stantata pe motor desi in cartea de identitate apare seria? Am auzit ceva de ... (vezi toată discuția)