avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Firma fara bilant anual din 2009
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Firma fara bilant anual din 2009

nu am mai depus bilant anual din 2010 incusiv, in cat timp se poate radia o firma pt nedepunerea bilanturilor din oficiu ,firma are datori la tva, 2500 ron un forfetar
Cel mai recent răspuns: marin68 , utilizator 23:37, 18 August 2016
marin68 a scris:

nu am mai depus bilant anual din 2010 incusiv, in cat timp se poate radia o firma pt nedepunerea bilanturilor din oficiu ,firma are datori la tva, 2500 ron un forfetar

CAND NA-I BANI NU RASPUNDE NIMENI INTREBAREA ESTE 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un srl ce nu a functionat niciodata erdogan erdogan in 2002 am deschis un srl, nu a functionat niciodata, intre 2003-30.09.2006 a fost suspendat.De atunci nu am mai depus nici un formular pe nicaieri,sperand ca ... (vezi toată discuția)
Radiere firma din oficiu? cornel_t12 cornel_t12 Detin o societate deschisa in anul 2008 (iunie). De cand a fost deschisa, societatea nu a avut nici o factura de venit, numai cheltuieli este usor pe minus ( - ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl nity nity Buna ziua!, am un SRL si sunt asociat unic al acesteia din 2004. Nu am avut activitate decat vre-un an de zile, nu am datorii, firma e curata, odata cu ... (vezi toată discuția)