avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot tine contabilitatea de acasa? Ce conditii ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot tine contabilitatea de acasa? Ce conditii trebuie sa indeplinesc?

Buna,

Eu am terminat ASE-ul, acum sunt la master - Contabilitate Internationala (ca sa pot intra la CECCAR). Am cautat, dar nu-mi sunt foarte clare informatiile.

As putea tine contabilitatea unei firme daca as fi angajata pe un post de Contabil Sef? In aceste conditii pot semna si bilantul? Trebuie sa fiu inscrisa la CECCAR pentru a ocupa o astfel de functie?

Pentru a infiinta o firma de contabilitate (de exemplu cu cod CAEN 6920) trebuie sa fiu inscrisa la CECCAR? Pot infiinta o firma de contabilitate primara fara sa fiu inscrisa la CECCAR? Daca da, pot face balantele si alte rapoarte si sa pot depune si declaratiile? Pot semna bilantul?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Infiintare firma de servicii contabile sau pfa vali2006 vali2006 Buna seara! Sunrt absoventa a ASE-Facultatea finante-contabilitate. Pana acum am lucrat in departamentele financiar-contabile ale mai multor societati ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala gabriela.neacsu gabriela.neacsu Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta intr-o problema pe care am incercat sa o rezolv singura intrand pe site-ul ONRC, dar pe care nu am reusit. Sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl pentru contabilitate Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, In cazul unui absolvent de studii superioare + master de la academia de studii economice - fac. De contabilitate si informatica de gestiune, este ... (vezi toată discuția)