avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Hartuire pe facebook,public
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Hartuire pe facebook,public

Buna ziua.
Am o mare problema si va implor sa ma ajutati.Cineva,o persoana pe care nu am cunoscut-o personal,de la noi din localitate si-a facut un cont pe reteaua de socializare facebook cu fotografie de profil a unei mari vedete autohtone.Apoi a luat de pe profilul copilului meu(20 ani)poze si au inceput de 3 zile comentarii si povesti denigratoare,jicniri despre toata familia,defaimare totala.Aceste postari le pune public.Copilul este afectat iar eu nu stiu ce pot face.Cum pot ruga pe administratorii facebook sa o opreasca?sau ce pot face?Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: fotbalistul , utilizator 08:00, 27 August 2016
Va adresati la facebook si explicati problema. Exista sanse mari ca acel con,t daca le spuneti si ei vor face verificarile respectiv, sa fie inchis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este insurata ... Alinia-Lacramioara Alinia-Lacramioara Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este insurata , dar eu nu vreau sa mai am nicio legatura cu aceea persoana dar ea nu vrea sa ma lase in pace , ... (vezi toată discuția)
Abuz prin site de socializare Georgian2all Georgian2all Buna seara. Supun atentiei dumneavoastre o problema ivita in urma postarii unei fotografii, cat se poate de decenta, pe un site de socializare. Fotografia in ... (vezi toată discuția)
Postări inadecvate pe facebook ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Va rog sa ma ajutati care-i instante sa ma adreses ...cea civila sau cea penala. Copilului meu in varsta de 13 ani...alti colegi mai mari i-au furat pozele de ... (vezi toată discuția)