avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Camere supraveghere
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Camere supraveghere

Un spital a achizitionat camere de supraveghere exterioare si usi de acces cu cartela in valoare de 6000 lei.Unde le putem incadra ca investitii la cladire, sau ca obiecte de inventar ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:54, 31 August 2016
Pot fi încadrate ca obiecte de inventar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contabila la constructie cladire moise_anca moise_anca Buna ziua, Am urmatoarea problema: O societate isi construieste o cladire de la A la Z, toate cheltuielile aferente au fost inregistrate in contul 231.La un ... (vezi toată discuția)
Investitii imobiliare cornelia.dan cornelia.dan Buna ziua. O societate a achizitionat 3 apartamente si 3 parcari ( una subterana si 2 exterioare ) cu scopul de a le inchiria . Societatea a achizitionat de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mama mea are un frate, iar părinții lor nu mai ... cyp80myr cyp80myr Bună ziua! Mama mea are un frate, iar părinții lor nu mai sunt în viață! După moartea bunicului meu(2005), bunica împreună cu fratele i-au cedat mamei ... (vezi toată discuția)