avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce diferenta este intre cele 2 contracte ?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce diferenta este intre cele 2 contracte ?

Buna dimineata !

Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns:

- Ce diferenta este intre un Contract de custodie imprimante
si un Contract de utilizare imprimante ?

Avem in derulare un Contract de service calculatoare.
Furnizorul a venit cu o propunere de incheiere a unui Contract de utilizare
a unui numar de 2 imprimante de catre institutia noastra.
Juristul este in concediu medical si nu stiu daca se poate incheia un asemenea contract.

Furnizorul vrea sa lege acest ultim contract de primul, fara a avea vreo alta pretentie financiara.
Propune ca utilizarea echipamentului sa inceapa
odata cu semnarea acestui ultim contract
si sa se mentina pe toata perioada contractului de service.
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 13:26, 30 August 2016
Diferentele ar trebui sa le regasiti in cuprinsul lor, dupa ce le cititi.
Contractul cuprinde vointa partilor si nu se poate spune care este, daca este, vreo diferenta intre ele fara sa le fi vazut.
Deocamdata nu exista nici un contract.

Un coleg a spus ca o institutie publica nu poate incheie un contract de comodat,
dar nu am gasit nici un text de lege care sa interzica asa ceva.

... asa ca,
nu stiu ce tip de contract ar fi indicat in cazul descris mai sus.

Poate ma ajutati cu un sfat, poate v-ati intalnit cu o situatie similara....
Aveti si varianta unul act aditional la contractul pe care il aveti acum prin care cuprindeti si cerintele actuale.
Rugati furnizorul sa va trimita un draft si apoi vedeti ce alegeti.
Va rog frumos sa imi spuneti
daca exista vreun text de lege care sa interzica faptul ca
o institutie publica sa incheie un contract de comodat ?
Avand in vedere ca este un contract cu titlu gratuit, nu vad de ce ar fi interzis de vreo lege.

Alte discuții în legătură

Un contract..."mai ciudat"-ajutor! Ramona24 Ramona24 salutiii!!! AM O S ITUATIE CAM COMPLICAT LA S ERVICIU....POATE MA AJUTATI CU UN SFAT!! Institutia publica unde lucrez a achizitionat anul trecut ... (vezi toată discuția)
Contracte auraneg auraneg am un SRL pe care am niste utilaje pe care as vrea sa le dau pt.folosire altei societati..tot un SRL...puteti va rog sa imi spuneti ce ctr.ar trebui sa fac?ar ... (vezi toată discuția)
Folosinta limitata mih123 mih123 ve rog sa ma ajutati. O institutie publica doreste sa ajute cateva familii cu copii multi prin punerea la dispozitia acestora a unor terenuri de care dispune ... (vezi toată discuția)