avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Model adeverinta ore noapte
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Model adeverinta ore noapte

Buna ziua,am conditiile pentru pensionare limita de varsta. Am lucrat aproximativ 12 ani NUMAI ORE DE NOAPTE ,interval 22-6.conform normelor de aplicare alegii pensiilor publice angajatorul elibereaza o adeverinta conform anexei 16 din norme .Problema este la coloana 4 unde pentru cei care au lucrat in ture se trece sporul de la coloana 3inmultit cu 33,ceva %iar conform asterixului de la coloana4 pentru cei care au lucrat numai noaptea se trece procentul lucrat adica 100% . DECI coloana 4 va avea continutul de 25% inmultit cu 100%. casa de pensii zice ca nu asa CI 25%inmultit cu un indice de 4,ceva . Concret ce sa scrie angajatorul meu in coloana 4 sa fie si corect si legal.multumesc foarte mult .

Alte discuții în legătură

Adeverinta ore lucrate noaptea tomadorel tomadorel BUNA ZIUA,am conditiile pentru pensie limita de varsta si i-mi pregatesc dosarul . Sunt lacatus la o societate com privata. Printre altele am cerut de la ... (vezi toată discuția)
completare adeverinta spor de noapte kittycriss kittycriss Buna. Am si eu o problema.Trebuie sa fac o adeverinta cu sporul de noapte pentru un fost angajat de acum 15 ani. Contabila ce a fost atunci nu mai pot da de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu adi_stanculescu adi_stanculescu Caut solutie la urmatoarea problema: Societate cu angajati cu norma intreaga 8 ore/zi program de lucru inegal conform CIM. 750 sal de incadrare fara alte ... (vezi toată discuția)