avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acord de recunoastere a vinovatiei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Acord de recunoastere a vinovatiei

Se poate incheia un acord de recunoastere a vinovatiei si cu inculpatul persoana juridica?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:27, 23 August 2016
Buna ziua!

Absolut!

Acordul se încheie cu procurorul.

Pentru stabilirea pedepsei se poate și cu persoana juridica as zice eu dacă legea nu exceptează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal Aungurencii87 Aungurencii87 Buna ziua . Exista la noi in țara acordul de recunoaștere a vinovatiei ? Se poate încheia un acord între inculpat și procuror , dacă inculpatul ... (vezi toată discuția)
Acord de recunoastere a vinovatiei vs procedura simplificata aidu aidu Ce diferenta e intre institutia acordului de recunoastere a vinovatiei si procedura simplificata? Ambele situatii atrag reducerea cu 1/3 a limitelor ... (vezi toată discuția)
Codul rutier pyl pyl buna ziua.Am fost depistat pe 21.07.2013,baut la volan,iar la sange mi-a iesit 1,60 cu 1,40 alcool in sange.As vrea sa va intreb in cat timp se prescrie ... (vezi toată discuția)