avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... VERIFICARE FIRMA RECRUTARE DIN ANGLIA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

VERIFICARE FIRMA RECRUTARE DIN ANGLIA

Buna ziua,
am primit o propunere de colaborare de la o firma din Anglia care recruteaza personal din Romania ptr activitate in Anglia. Va rog frumos sa imi spuneti unde si in ce mod as putea verifica aceasta firma, existenta si legalitatea ei, intrucat mi-au spus ca firma este infiintata in Anglia. Aparent oferta pare serioasa, mi-au trimis si un draft de contract de colaborare, ce-i drept in lb engleza, pe care il inteleg aprox 70-80 % si pe care il voi duce la un traducator autorizat in cazul in care se confirma legalitatea firmei, dar mai intai am nevoie sa verific firma si nu stiu unde si cum, cui sa ma adresez?
Va multumesc si va doresc o zi cu spor!
mariamarinescu2011@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Maria Adriana Marinescu , Consultant resurse umane 14:56, 24 August 2016
Aveti urmatoarele posibilitati :
- Luati legatura cu Atasatul pe probleme de munca si afaceri sociale din cadrul Ambasadei Romaniei la Londra
e-mail: londra.social@mae.ro

- verificati daca respectiva companie este inregistrata in Marea Britanie la Companies House. Pe pagina de internet a acestei institutii, www.companieshouse.gov.uk, sunt inregistrate toate companiile care functioneaza pe teritoriul Marii Britanii.

- puteti verifica firma de recrutare si la Office of the Immigration Services Commissioner, o institutie care autorizeaza companiile ce ofera servicii pentru obtinerea documentelor de munca. Baza de date cu astfel de prestatori de servicii o gasiti la adresa www.oisc.gov.uk.
va multumesc frumos ptr raspuns! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate-firme serioase sau... ContSters91464 ContSters91464 Buna ziua Ca multi altii, sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate,fapt pt care am apelat la ofirma de recrutare personal. Am urmat pasii ce mi-au ... (vezi toată discuția)
Info documente pentru lucru in anglia bulvaif bulvaif Buna Ziua as dori informati. Ce documente am nevoie si de unde le pot gasi ca sa Lucrez LEGAL in Anglia.:D (vezi toată discuția)
Contract de munca in anglia destul de dubios Conrad Conrad Situatia este urmatoarea: Am aplicat online la un post disponibil la un hotel foarte respectat din Londra, mi sa transmis un chestionar l-am completat , dupa ... (vezi toată discuția)