avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Nerespectare plan construcție, autorizație expirată
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Nerespectare plan construcție, autorizație expirată

Am să vă explic cât pot de bine problema mea în speranța că mă veți putea îndruma spre o soluție.
Acum aprox. 10 ani părinții mei au început construcția unei case. Au început legal, cu autorizație de construire, cu proiect și avize. Pe parcursul construcției, nu au respectat planul de construire. Au terminat jumătate de casă și din lipsă de bani sau oprit.
Acum după tot acest timp, as dori sa reiau procesul de construire si sa termin această casă.
As vrea sa stiu ce pasi ar trebui sa urmez pentru a construi legal ce a mai rămas de construit și pentru a avea toată documentația în regulă.
Autorizația de construcție e expirată si probabil va trebui să obțin alta, dar ce fac cu proiectul în situația în care jumătate de casă e construită fără a fi respectat planul însă?
Concret, care sunt pașii în ordinea lor pe care trebuie să îi urmez?
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 23:56, 29 August 2016
cred că vă este de ajutor materialul de aici:www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de incadrare in zona roberta0728 roberta0728 detin un teren intravilan si doresc sa construiesc o pensiune pe el,am mers sa obtin autoriz.de constr.,insa mi s-a spus de catre proiectant ca nu poate incepe ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate - obtinere autorizatie de constructie adrian_maier adrian_maier Buna ziua, Intre 1996 si 2000 am construit o casa pe un teren in Bucuresti. Am apelat la mai multe persoane in acea perioada, inclusiv arhitecti, care mi-au ... (vezi toată discuția)
Construcții civile lismanumagda1 lismanumagda1 Se poate construi în regie proprie casa cu mansardă? (vezi toată discuția)