avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... modaliate de a nu fii pacalit cu banii pe card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

modaliate de a nu fii pacalit cu banii pe card

Am 22 de ani si urmeaza sa trimit unei persoane fizice o suma de 6 mil pe card pentru un tratament naturist in TB.
Ce pot sa fac ca sa ma asigur ca nu ma pacaleste ca primeste banii si uita de mine?
Cel mai recent răspuns: descartees20 , utilizator 13:11, 25 August 2009
Cel mai bine este sa faceti o chitanta prin notariat-asa sunteti sigur si in caz de proces ca nu minte .Este metoda cea mai sigura.
De ce nu stabiliti plata la momentul in care primiti acele produse?Se pot trimite prin posta.
Puteti incheia un contract de vanzare cumparare , trimis prin fax.
Veti mentiona in contract ca plata pretului se va face prin virarea pe un card a acestuia .
Spuneti-i persoanei ca ii platiti ramburs, adica la ridicarea coletului la posta!B-)
si mai mult fata de recomandarea lui Mihai Grigore - verificati coletul la primire!
Ionut Buscan

Alte discuții în legătură

Ce pot face? sunt somat sa platesc niste colete pe care nu le-am ridicat frincuvergilia frincuvergilia Va rog sa ma invatati ce sa fac?in martie 2012 am comandat dintr-un poster la firma <imp>medicul de fam.niste fise cu anumite boli am primit coletul l-am ... (vezi toată discuția)
Magazin online - trebuie sa trimit si chitanta odata cu factura ? ririana ririana Buna seara. Apelez la bunavointa si la cunostintele dvs. In cazul unui magazin online care trimite colete cu marfa prin sistemul ramburs al postei romane, ... (vezi toată discuția)
Am o problema delicata - un coleg a schimbat continutul coletului pe care l-am rugat sa il expedieze eagle24ro eagle24ro Buna ziua tuturor! Zilele trecute am avut o experienta care nu vreau sa se mai repete in veci si nu o doresc nimanui. :( Va rog daca puteti sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)