avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca sunt cetatean strain pot cumpara o masina in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca sunt cetatean strain pot cumpara o masina in Romania?

Buna ziua, daca un cetatean strain non eu( Turcia) doreste sa achizitioneze o masina in Romania, o poate achizitiona ssi inregistra pe numele lui. Nu are resedinta in Romania si nici permis de sedere.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Daca sunt cetatean strain pot cumpara o masina in romania? carmenade carmenade Buna ziua, daca un cetatean strain non eu( Turcia) doreste sa achizitioneze o masina in Romania, o poate achizitiona ssi inregistra pe numele lui. Nu are ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate angaja un cetatean turc? tudorsilviu tudorsilviu Respectivul angajat este cetatean turc, este sofer de camion TIR si va circula cu camionul in spatiul UE cat si non-UE. nu are resedinta in Romania. Va ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina?!? Buna dimineata, Imi poate spune cineva de unde pot afla in ce conditii se poate achizitiona in Romania o masina de catre un cetatean german (fara resedinta ... (vezi toată discuția)