avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs functie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs functie publica

Buna ziua. Am depus si eu dosarul pentru un concurs pt ocuparea unei functii publice. In urma verificarii dosarelor, am fost 2 persoane pe post. In data de 24.08 cand a avut loc concursul scris, am constatat ca celalalt concurent este un functionar public de la ghiseul unde am depus eu dosarul de concurs. Am si eu o intrebare.
Functionarul public care concureaza pt alta functie publica ARE DREPTUL sa acceseze dosarul concurentei? Nu mi-a preluat mie personal dosarul, ci colega ei chiar de pe scaunul de langa, dar cand am dus cazierul judiciar, concurenta mea m-a "indrumat" intr-un mod mai nepoliticos (mi s-a parut mie atunci) la departamentul unde trebuie depus, dupa ce l-a vazut ea. Este legal asa ceva? Sau daca respectivul functionar voia sa candideze, nu trebuia sa aiba in acea perioada acces la dosarele depuse? Astept raspuns si un cadru legal in ambele sensuri. Multumesc. Tin sa mentionez ca persoana respectiva a luat nota 3 la testul grila, deci nu a trecut la interviu. Eu am luni interviul si am ceva emotii tinand cont de situatie.
Ultima modificare: Joi, 25 August 2016
An6ra, utilizator

Alte discuții în legătură

Concurs pt ocuparea unui post de functionar public la o primarie!! ellenna2014 ellenna2014 Buna ziua! am si eu cateva intrebari legate de un concurs pt ocuparea unui post de functionar public intr-o primarie, la patrimoniu!! De obicei cate subiecte ... (vezi toată discuția)
Concurs functionar public - inspector asistent cryss15 cryss15 Vreau sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia publica de executie 'inspector asistent' . Bibliografia este impresionanta :stunned: . As ... (vezi toată discuția)
Examen concurs ioanalbu ioanalbu Stie cineva cum decurge un examen de concurs la APIA? (vezi toată discuția)