avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Oficiul de cadastru mi-a luat certificatul de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Oficiul de cadastru mi-a luat certificatul de construire

Am fost nevoit sa imi inscriu in cartea funciara o constructie, pentru aceasta a trebuit pun la dosarul predat la oficiul de cadastru si autorizatia de constructie in original. Problema e ca nu am primit-o inapoi si am inteles ca nu mai am nici o sansa sa o mai primesc de la ei. Am neaparata nevoie de ea, imi fac mansarda si constructorul imi spune ca are nevoie de ea. Ce sa fac? Cei de la oficiul de cadastru au dreptul sa refuze sa mi-o returneze? Sau pot obtine de la primarie un alt exemplar? daca da, cat ma va costa?

va multumesc anticipat


ma scuzati, in titlu e "autorizatia de construire" in loc de "certificat de construire"
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2009
cristi_225, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristi_225 , utilizator 07:48, 23 August 2009
Puteti obtine un duplicat de la Primarie . Taxa este aceeasi ca si pentru eliberarea unui certificat de urbanism....15-20 RON!B-)
La Cartea Funciara trebuia sa depuneti o copie legalizata la notar. Altadata sa nu mai faceti greseala de a depune documentele originale fiindca institutiile nu vi le pot returna (facand parte din arhiva dosarelor respective) si nu se stie cand aveti nevoie de documentele respective!
SUCCES!
:)
Va multumesc mult pentru raspuns, a fost foaaarte prompt si foarte "lamuritor" :D , acuma pot avea o duminica linistita (m-a stresat ingrozitor problema asta)

O zi buna va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte îmi trebuie pt. a ridica o hala metalica sau din lemn, ... Teodor240723 Teodor240723 Ce acte îmi trebuie pt. a ridica o hala metalica sau din lemn, demontabila fara fundatie pe teren propriu? (vezi toată discuția)
Se poate obtine cf pentru un apartament dintr-un imobil nou fara autorizatie de construire? PaulD91 PaulD91 Doresc sa cumpar un apartament intr-o zona centrala a unui oras. Constructia este 95% finalizata. Apartamentele inca nu au CF, dar constructorul spune ca ... (vezi toată discuția)
Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)