Am fost nevoit sa imi inscriu in cartea funciara o constructie, pentru aceasta a trebuit pun la dosarul predat la oficiul de cadastru si autorizatia de constructie in original. Problema e ca nu am primit-o inapoi si am inteles ca nu mai am nici o sansa sa o mai primesc de la ei. Am neaparata nevoie de ea, imi fac mansarda si constructorul imi spune ca are nevoie de ea. Ce sa fac? Cei de la oficiul de cadastru au dreptul sa refuze sa mi-o returneze? Sau pot obtine de la primarie un alt exemplar? daca da, cat ma va costa?
va multumesc anticipat
ma scuzati, in titlu e "autorizatia de construire" in loc de "certificat de construire"
Puteti obtine un duplicat de la Primarie . Taxa este aceeasi ca si pentru eliberarea unui certificat de urbanism....15-20 RON!B-)
La Cartea Funciara trebuia sa depuneti o copie legalizata la notar. Altadata sa nu mai faceti greseala de a depune documentele originale fiindca institutiile nu vi le pot returna (facand parte din arhiva dosarelor respective) si nu se stie cand aveti nevoie de documentele respective!
SUCCES!
:)
Va multumesc mult pentru raspuns, a fost foaaarte prompt si foarte "lamuritor" :D , acuma pot avea o duminica linistita (m-a stresat ingrozitor problema asta)