avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legalitate incasare taxa pentru apa pe care nu o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legalitate incasare taxa pentru apa pe care nu o folosesc

Buna ziua as vrea sa stiu daca este legal ca un operator in speta Apa canal Ilfov poate incasa taxa de canalizare-epurare stabilind o cantitate de 15 mc/luna atata timp cat apa potabila nu este pusa in functiune si folosesc apa de la un put din curte proprietate personala.Multumesc
Cel mai recent răspuns: luc1kws , utilizator 16:45, 23 Iunie 2020
Buna ziua,
Cu siguranta NU!
Va sfatuiesc sa pastrati factura si chitanta si sa-i actionati in instanta.
Cu siguranta , da!
CAPITOLUL VIII
Stabilirea consumurilor de apă și a debitelor
de apă evacuate la canalizare
(2) Utilizatorii care se alimentează din surse proprii și care evacuează apa uzată în rețeaua publică de canalizare vor achita contravaloarea acesteia în baza contractului încheiat cu operatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pret corectat canal+epurare iulianaraU iulianaraU Buna ziua, Efectuez o expertiza contabila judiciara si am nevoie de niste informatii despre cum se calculeaza pretul corectat la canal+epurare. Se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Plata apa meteorică sau apa de ploaie baciu_fanica2000 baciu_fanica2000 Ce pot sa fac deoarece compania de distribuție a apei îmi facturează apa meteo. Menționez că nu locuiește nimeni la aceasta adresa deci nu am consum de ... (vezi toată discuția)
Tarife nejustificat de mari la mc de apa. ce organ central poate declansa un control privind activitatea regiilor locale? valisnd valisnd O anumita regie autonoma practica tarife enorme fata de cele practicate in alte orase - exemplu: pentru plata a 5 metri cubi apa rece, se emite o factura care ... (vezi toată discuția)