avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fisa sintetica totala - dobanzi si penalitati ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fisa sintetica totala - dobanzi si penalitati calculate si neinstituite

Buna ziua,
Incerc sa inteleg ce inseamna "dobanzi si penalitati calculate si neinstituite" in fisa sintetica a unui contribuabil (ONG)? Desi am facut absolut toate platile la timp si compelte (cel putin pe sumele ce mi-au fost comunicate de contabila), apar cu diverse sume la capitolele precizate anterior (dobanz...penalitati...). Daca adun sumele respective, apare o suma mare, pe care nu am cum si nici nu vreau sa o achit - nu o datorez, atat timp cat eu am platit la timp. Acum sunt in dizolvare ONG si nu prea stiu cum sa fac. In decursul anilor, de fiecare data cand primeam diverse instiintari de la ANAF, eram asigurata de contabila ca "totul este in regula, e de vina calculatorul anaf, care face tot felul de chestii aiurea, dar noi suntem pe zero datorii si avem platile la zi". Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat pentru orice idee.
Ultima modificare: Joi, 25 August 2016
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Anaf carente si rest de plata timmi timmi Buna ziua, Avand un Srl pe care doresc sa il inchid nu am mai prelungit contractul de comodat pentru sediul social. Cei de la Registrul Comertului ma cheama ... (vezi toată discuția)
Anaf rest de plata timmi timmi Buna ziua, Avand un Srl pe care doresc sa il inchid nu am mai prelungit contractul de comodat pentru sediul social. Cei de la Registrul Comertului ma cheama ... (vezi toată discuția)
Fisa sintetica: dobanda si penalitati cu sume neconfirmate eliasav eliasav Pe fisa sintetica emisa de Administratia Financiara apar: - dobanda - xx (din care xx neconfirmati) - penalitati - yy (din care yy neconfirmati) In ... (vezi toată discuția)