avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile pentru IMM-uri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile pentru IMM-uri

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se pot accesa fonduri nerambursabile pentru IMM-urile cu urmatoarele coduri CAEN:

4941 - Transport rutier de marfuri (investitii in echipamente IT si infiintarea unui centru logistic)

4730 - Comert cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate (investitii in amenajarea terenului si echipamente specifice in scopul obtinerii unei economii de energie)

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen comercializare carburanti lumi71 lumi71 COD CAEN 4730 este adecvat pentru infiintarea unui SRL, care ar urma sa vanda servicii de incarcare GPL in autovehicule, este potrivit? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cod caen lumifatu lumifatu Lucrez intr-o companie care comercializeaza produse petroliere (carburanti, uleiuri, benzinarii, etc.) Spuneti-mi va rog care este codul CAEN aferent acestei ... (vezi toată discuția)
Statie gpl papickads papickads Buna ziua, in primul rand doresc sa imi cer scuze daca nu postez unde trebuie. Recent am deschis un SRL cu Cod CAEN 4671 - Comert cu ridicata al ... (vezi toată discuția)