avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatia la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestatia la executare silita

buna seara. va rog sa imi spuneti care este instanta competenta pt a contesta un titlu executor emis de administratia finantelor publice, in temeiul art 168 C. proc. fisc. multumesc
Cel mai recent răspuns: mandreas , utilizator 12:18, 10 Noiembrie 2005
" va rog sa imi spuneti care este instanta competenta pt a contesta un titlu executor emis de administratia finantelor publice, in temeiul art 168 C. proc. fisc. multumesc"

Puteti face Contestatie la executare in termen de 15 zile de la comunicare (sau luare la cunostinta), la judecatorie (in cuprinsul contestatiei sa solicitati si suspendarea executarii silite pana la solutionarea definitiva a contestatiei). In paralele sa formulati si o Cerere de ordonanta presedintiala (tot la judecatorie), in care solicitati suspendarea vremelnica a executarii silite pana la solutionarea contestatiei la executare.

Ar fi bine sa aveti un jurist care sa va reprezinte.

Cu stima,
Horatiu
Instanta competenta este judecatoria, (art 400 CPC sau asa ceva, oricum este vb de instanta de executare, iar in cazul organelor administrative ea este judecatoria) termenul este de 15 zile iar cat priveste suspendarea, aia nu tine.
Mult succes
multumesc pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita 1florinhorga 1florinhorga Buna ziua ,vreau sa va felicit pentru toata munca depusa pe acest site,va vizitez foarte des pe site,dar am si eu(din pacate!) probleme in instanta si as dori ... (vezi toată discuția)
Hotarare executare silita redactata gresit nordsat nordsat Buna ziua, Ca urmare a neachitarii ratelor la un credit de nevoi personale in euro, am ajuns in situatia de executare silita atat eu cat si sotia mea care ... (vezi toată discuția)
Competenta instanta contestatie executare Smarandache Smarandache Jud. Sector 3 a incuvintat o executare silita a unei Sentinte in care sectorul meu a fost indicat gresit 3 in loc de 4. Pt. a contesta incuvintarea la ce ... (vezi toată discuția)