avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar de teren.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar de teren.

Buna ziua.
O persoana fizica a cumparat un teren, prin contract de vanzare-cumparare, iar o parte din acest teren este in curtea vecinului, (care nu recunoaste acest drept), iar vecinul fiind o persona varstnica, pentru a evita ,,neintelegerile,, ;,, certurile,, sau ,, alte incidente,, se poate revendica terenul mai tarziu? Ulterior, de la mostenitorii batranului? Isi poate pierde in dreptul de proprietate?
Pe bucata de teren, batranul are trasa teava de gaze si canalizare si are plantati pomi si vita de vie.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Vita de vie se poate obliga un vecin sa taie vita de vie (a taia ... Pausescu Pausescu Vita de vie Se poate obliga un vecin sa taie vita de vie (a taia definitiv) ce se afla pe limita de hotar ? Aceasta vita de vie este \"Cuiul lui Pepelea\" , ... (vezi toată discuția)
Vecinul vrea sa facă gard pe hotarul dintre vii ,practic pe ... Gine Gine Vecinul vrea sa facă gard pe hotarul dintre vii ,practic pe jumatatea rândului ,ceea ce ma încurcă foarte tare la treburile agricole ,rămânând o ... (vezi toată discuția)
Teren in plus la masuratori mih4y mih4y buna ziua ce se poate intampla daca in urma masuratorilor topografice iese teren in plus ? mentionez ca pe actul de proprietate este trecuta o suprafata de ... (vezi toată discuția)