avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul vrea sa facă gard pe hotarul dintre vii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul vrea sa facă gard pe hotarul dintre vii ,practic pe ...

Vecinul vrea sa facă gard pe hotarul
dintre vii ,practic pe jumatatea rândului ,ceea ce ma încurcă foarte tare la treburile agricole ,rămânând o distanta de 1m lățime. As vrea sa știu dacă este legal . Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:31, 12 Octombrie 2022
Sunteti vecini si nu are terenul imprejmuit si vrea sa faca gard despartitor? Ce fel de gard? Pt unele trebuie autorizatie de construcție.
Terenul este extravilan cu plantație de vita de vie ,iar el vrea sa facă gard de plasă, urmând sa scoată via și sa planteze pomi fructiferi

gi-jane2 a scris:

Sunteti vecini si nu are terenul imprejmuit si vrea sa faca gard despartitor? Ce fel de gard? Pt unele trebuie autorizatie de construcție.

Daca acolo este hotarul, acolo face gardul...
Vb. cu dumnealui, poate reusiti sa cumparati o parte din teren pentru a face gardul pe acea limita si sa nu va mai incurce la vie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca e via lui, e ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea vecinatatii miorica miorica Am probleme cu un vecin care si-a plantat vie langa gardul care ne desparte, pe toata lungimea lui. Gardul este facut de mine, dar el nu curata via care a ... (vezi toată discuția)
Distanta fata de hotarul cu vecinul b_mario77 b_mario77 Buna ziua!As avea si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator.Detin un teren de 2500 m2,din care pe 500m2 la strada principala este construita ... (vezi toată discuția)
Plantatie fata de hotarul vecinului b_mario77 b_mario77 Buna ziua!As avea si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator.Detin un teren de 2500 m2,din care pe 500m2 la strada principala este construita ... (vezi toată discuția)