avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... revenire CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

revenire CCC

Bună ziua,sunt invatatoare si trebuie sa revin la scoala din CCC. AM UN BAIETEL DE 1 AN SI 10 LUNI,ESTE NASCUT PE 30 OCTOMBRIE 2014. EU TREBUIE SA FAC CERERE CATRE SCOALA PRECUM CA REVIN LA SERVICI CU 2 LUNI INAINTE.POT LUA STIMULENTUL DE INSERTIE?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 29 August 2016
1. Daca reluati activitatea cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani veti beneficia de stimulentul de insertie pana inclusiv in ziua in care va implini copilul 3 ani.

2. Va prezentati la Primarie cu o copie dupa decizia de reluare a activitatii si completati cererea pentru stimulentul de insertie.
MAINE VREAU SA FAC CERERE DE INCETARE A CCC LA SCOALA PENTRU A DUCE APOI LA PRIMARIE. MAINE AR FI 30 .08,IAR BAIATUL FACE 2 ANI PE 30. 10 AR FI CAM 60 DE ZILE
Atentie trebuie ca data inceperii activitatii trebuie sa fie 30.08.2016
MULTUMESC FRUMOS.
CEREREA TREBUIE CU DATA DE ASTAZI PENTRU INCETAREA CCC?SAU POT FACE 2 CERERI DIN CARE UNA DE INCETARE A CCC SI ALTA CERERE CU INCEPEREA SERVICIULUI? NU SE POATE,NU-I ASA?

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la lucru pentru mame elena_1989 elena_1989 buna ziua,baietelul meu implineste 1 an in aprilie 2014, cand am intrat in prenatal am facut o cerere la angajator ca stau acasa cu bebe 2 ani,dar vreau sa ma ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de crestere copil soricanicoleta soricanicoleta daca revine mai repede din concediu de crestere copil ce acte trebuie sa i se intocmeasca si mai beneficiaza de ceva pana la implinirea varstei de 2 ani ? (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie TRIF magda TRIF magda Daca un tata a optat pentru concediu crestere copil pana la 1 an beneficiaza de indemnizatia de insertie pana la 2 ani? in ce conditii si ce trebuie sa faca in ... (vezi toată discuția)