avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto pentru masina inamtriculata in Romania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto pentru masina inamtriculata in Romania

buna ziua, sunt posesorul unui autoturism cumparat in decembrie 2008 de la o reprezentanta auto din Romania ( masina noua ), acum doresc sa o vand dar am avut surpriza neplacuta sa constat ca fiscul vrea bani pe taxa de prima inmatriculare. Mentionez ca masina a fost cumparat pe Leasing in 2008 si inamtriculata pe numele meu PF in 2011 fara a platiii nici o taxa . Viitorul proprietar al masinii trebuie sa plateasca acesta taxa daca doreste sa o inmatriculeze pe numele lui ? Este adevarat ca din septembrie 2016 acesta taxa va disparea atunci cand se fva face transeful de proprietar daca autoturismul este deja inmatriculat in Romania ?
Ultima modificare: Marți, 30 August 2016
costel_tirdea, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca masina nu a fost declarata la politie cristinamary cristinamary Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor privind situatia unei masini. Aceasta a fost luata in leasing de catre proprietar in 2008(ultima rata leasing). S-a ... (vezi toată discuția)
Transfer de bunuri pfa -pf loriel loriel In urma cu 4 ani sotul meu, in calitate de PFA, a achizitionat o masina in leasing. In aceasta toamna contractul de leasing expira si dupa terminarea ratelor ... (vezi toată discuția)
Noua taxa de poluare pentru o masina in leasing radovan82 radovan82 Am terminat cu leasingul la masina si ma intereseaza daca din 3 ian 2012 o sa trebuiasca sa platesc noua taxa auto pentru transcrierea acesteia de pe firma de ... (vezi toată discuția)