Buna seara. va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa procedez corect. Imi renovez apartamentul. Am fost vizitat de un echipaj de politie si amendat pentru tulburarea linistii publice in urma plangerii facute de 3 vecini. Mentionez ca anterior nu am primit nici un avertisment ci direct amenda. Este corect? Pot contesta cumva aceasta amenda ? Va multumesc anticipat.
Multumesc pentru raspuns. Politia m-a informat ca a primit o reclamatie semnata de 3 vecini precum ca fac galagie ( este adevarat va imi renovez apartamentul), lucru neadevarat. Va intreb daca nu trebuia sa primesc intai un avertisment din partea politiei si apoi amenda pentru repetarea faptei.
Buna seara
REPET, nu trebuia sa existe intai un avertisment.
Studiati OG 2/2001.
Puteti sa contestati P.V. aratand ca zgomotul era produs pana in ora 22.00 si dupa ora 06.00
Imi puteti spune daca exista prevederi legale ce reglementeaza programul de lucru in renovarea locuintei ? Aceasta reclamatie a vecinilor a fost facuta pe fondul unor neintelegeri mai vechi. In aceste conditii cum pot preveni pe viitor astfel de situatii ?
Intrebare
Florin. Gh.
Vreau sa scot parchetul din apartament, parghet original din stejar și sa îl bat din nou. În apartamentul de sub mine e o persoana, \"foarte sensibila\", ... (vezi toată discuția)