avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza indemnizatia pentru concediul risc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza indemnizatia pentru concediul risc maternal?

Buna ziua,
As dori sa stiu cat ar trebui sa iau indemnizatia de risc maternal daca intru in concediu de risc maternal incepand cu data de 20 septembrie 2016.
Am urmatoarele date:
luni lucrate salariu Brut zile lucratoare
AUGUST 2615 22
IULIE 2698 21
IUNIE 2698 21
MAI 2698 21
APRILIE 2698 21
MARTIE 2698 23
TOTAL 16.105 RON 129

In luna septembrie am lucrat 13 zile, salariul brut fiind tot de 2698 ron.

Imi puteti ajuta un calcul cat ar trebui sa iau salariu + indemnizatie pe luna septembrie si cat ar trebui sa iau indemnizatia de la 1 octombrie?
Am aflat de la colege ca a noastra contabila nu prea se pricepe si nu as vrea sa imi greseasca.#-o

Multumesc mult de ajutor.

Alte discuții în legătură

Baza calcul cm sarcina si lauzie la a doua sarcina Nko_kiss Nko_kiss Buna ziua, As dori sa aflu cum se calculeaza CM risc materna si sarcina si lauzie la al doilea copil? Mentionez faptul ca dupa cei doi ani de stat ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal iulian1983 iulian1983 Buna seara ,imi cer scuze pt asemanarea subiectului meu cu un altul insa as vrea un raspuns concret pe cazul meu deoarece am avut un conflict de idei sa zicem ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de risc maternal Agripin Agripin Ma puteți ajuta va rog cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut pe luna octombrie a fost 2200, iar din noiembrie a fost 2520. Mulțumesc (vezi toată discuția)