avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1898 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Copil nascut in Turcia insotit de un parinte (ambi ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Copil nascut in Turcia insotit de un parinte (ambi parinti)

Buna ziua.Eu am dubla cetatenie Romana-turca.Copii au cetatenie turca . Eu locuiesc in turcia de 21 ani am domiciliul acolo.Am buletin turc.Nu posed B.i romanesc pt ca statul romanesc acum 8 ani mi-a eliberat o carte de identitate provizorie val.doar un an acum este expirata. Eu posed doar paş. romanesc roşu val.pe 10 ani la anul in iulie se v-a expira nu l-am folosit niciodata. A fost eliberat pe baza de procura speciala la cons.Roman- ANKARA.Eu vreau sa le fac la copii dubla cetatenie ..Pt ca ştiu ca copii din naştere au dreptul dupa mama la cetatenie romana.Tata doar prin şedere de domiciliu 5 ani romania v-a putea devenii cetatean roman. Eu ce fel de acte am nevoie pt ale face la copii cetatenia romana. Fiul meu cel mare are 22 ani cel mic 13 ani.Şi daca am nevoie de viza pt romania.La vama cer şi B.i romanesc sau numai paş..Sau daca vin cu paş.turc imi vor cere şi paş romanesc?Daca voi calatorii fara sot pt ca este bolnav şi nu poate merge la un drum lung.doar cu copii ce acte am nevoie pt ca copilul cel mic este minor?

Alte discuții în legătură

Carte de identitate provizorie expirata şi diploma de lic. din greşeala anulata şi neeliberararea certificatului de deces szabo33 szabo33 in anul 2006 pe baza de procura speciala s-a eliberat un nou paşaport valabil pe zece ani de culoare roşie. b.i sa anulat pt ca era expirat pe baza de ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie si circulatia in strainatate a minorilor lizidesign lizidesign Buna ziua, Sant cetatean roman cu dubla cetatenie, la fel ca si cei 2 copii ai mei. Detinem, fiecare, pasapoarte individuale, pt ambele cetatenii. Pentru ... (vezi toată discuția)
Dreptul la libera circulatie ue al unui cetatean turc cu permis de sedere in romania patruzeci patruzeci Buna ziua, Avem situatia urmatoare: cetatean turc, venit la studii superioare la zi de lunga durata in Romania cu pasaport valabil si viza asteapta sa i se ... (vezi toată discuția)