avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... carte de identitate provizorie expirata şi diploma ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

carte de identitate provizorie expirata şi diploma de lic. din greşeala anulata şi neeliberararea certificatului de deces

in anul 2006 pe baza de procura speciala s-a eliberat un nou paşaport valabil pe zece ani de culoare roşie. b.i sa anulat pt ca era expirat pe baza de procura m-i sa eliberat o carte de identitate val.1 an Eu am dubla cetatenie romana-turca.Am domiciliul aici in Turcia .paş cind se v-a expira d-na consul a spus ca cu b.i de aici buletin turcesc pot sa imi fac paşaportul. la vama am auzit ca trebuie sa posedezi şi b.i romanesc eu nu am pt ca nu traiesc acolo. de ani de zile nu am casa nu am nimic .şi statul roman nu vrea sa imi elibereze . Fiica mea a murit aici in turcia in 1995 am certificatul de deces de aici turcia am declarat-o moarta la ambasada am tradus certificatul de deces din lb turca in romana am apostilat-o mama sa dus la primarie pt ca eu i-am facut o procura speciala pt a semna in locul meu. sa depuna actele de deces cele din turcia traduse in lb romana precum fiica mea a decedat in urma unui accident. mama a depus actele dar nu i sa eliberat certificatul de deces al fiicei mele nu ştiu motivul dece?totul era in regula cu actele . İn legatura cu diploma mea de liceu la numele şi pronumele de tata scria tata-l meu vitreg trebuia sa se anuleze numele şi sa fie trecut numele tatalui meu biologic dar d-na din greşeala mia anulat diploma .eu de diploma am nevoie aici in turcia pt. şcoala de sofer.fara diploma nu ma pot inscrie la scoala de aici(curs)fotocopia de diploma o mai posed.Cei de la lic.Electrotimiş timişoara d-na secretara ii spune lui mama ca ii trebuie hirtia de la proces( hotarire judecatoreasca )prin care sa dovedesc ca asa mi-am schimbat numele de tata din certificatul de naştere. Eu am trimis şi certificatul de naştere care sa eliberat pe baza de hotarire judecatoreasca procura tot ce trebuie dar degeaba. Nu au vrut sa elibereze lui mama diploma de lic. cu numele de tata modificat.Diploma mi-au anulat-o fara nici un drept.Mama spune eu ce sa fac?Ea este batrina cu boala parkinson gradul 3.Procesul in 1992 sa terminat atunci mi-am schimbat certificatul naştere .procesul a tinut 2 ani.Eu cum pot acuma sa mai procur o duplicatie de la hotarirea judecatoreasca precum mi-am schimbat certifatul de naştere şi sa modificat numele de tata.V-a multumesc cu stima şi respect.Constanta özdemir.

Alte discuții în legătură

Documente, acte Verali Verali Bună ziua, mă numesc Alina. Dacă se poate sa ma îndrumați și pe mine ce trebuie să fac. Ok!. Sunt căsătorită cu un cetățean Turc, din anul ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru a obtine pasaport românesc după schimbarea de nume și pronume în străinătate zeininal zeininal In \'89 ne-am mutat cu familia în Turcia. Am duoă cetățenii. Dar cînd ne-am mutat mi-au schimbat numele și pronumele. Deci eram Zein Sevidan Abduraman ... (vezi toată discuția)
Pasaport si buletin romanesc Danyvicky Danyvicky Pot sa obtin buletin si pasaport romanesc cu procura ptr fiica mea,cetatean turc,casatorita in Romaia cu cetatean turc,plecata de 14 ani.Cand a luat cetatenia ... (vezi toată discuția)