avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport si buletin romanesc
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport si buletin romanesc

Pot sa obtin buletin si pasaport romanesc cu procura ptr fiica mea,cetatean turc,casatorita in Romaia cu cetatean turc,plecata de 14 ani.Cand a luat cetatenia si-a schimbat si prenumele din Daniela in Derya turcesc.Vrea sa vina in vizita in Romania si nu are decat buletin turcesc.Putem sa obtinem noi aici actele cu procura sau la consulatul Romaniei in Turcia ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:48, 6 Martie 2018
Mai intai trebuie sa inscrie mentiunea de schimbare de prenume pe marginea actului de nastere, sa obtina certificat nou de nastere cu prenumele schimbat si mai apoi act de identitate. Mai bine ar merge la consulat. Si daca tot nu sta in tara mai bine ar solicita direct pasaport CRDS ca tot nu are nevoie de buletin.
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele zehra123456 zehra123456 sınt cetaten roman cu domicilul in turcia şi sint castorita cu un cetaten turk .DUPA casatorie mi-am scimabat numele .İN actele din turcia ma numesc turan ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere, duplicat scalin scalin Locuiesc in Canada de mai bine de 12 ani de zile. De curind am descoperit ca nu mai imi gasesc Certificatul de Nastere, eliberat la Constanta. Mai am printre ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie minor 14 ani Gogolino Gogolino Buna seara.Poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema ? Eu sunt romanca ,casatorita cu un italian si am un baiat care a implinit 14 ani in februaie. I-am ... (vezi toată discuția)