avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA si SRL
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA si SRL

Buna ziua.In prezent detin un SRL( mai exact un magazin alimentar).De aproximativ 6 luni m-am specializat in domeniul cosmeticii(tatuaje cosmetice).Intrebarea mea este:pot sa deschid un PFA pentru a putea deschide un salon strict de cosmetica sa lucrez doar eu,dar in paralel sa ramana si SRL-ul (magazinul alimentar)?Sau este mai indicat sa adaug un alt cod CAEN (specific cosmeticii) SRL-ului deja existent.
Doresc sa precizez faptul ca doar pentru aproximativ 1 an doresc sa deschid salonul strict in domeniul cosmeticii dupa care intentia mea este sa ma extind si sa introduc si coafura si frizerie
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:39, 1 Septembrie 2016
Daca vizati o extindere a acestei noi activitati, faceti activitatea pe srl, cu adaugarea codului caen necesar la registrul comertului, cu autoritarea punctului de lucru, casa de marcat la punctul de lucru, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pentru un coafor IVMON IVMON Buna ziua ! Vreau sa deschid un coafor si vreau sa stiu care e cea mai avantajoasa varianta: -un srl care are alte coduri CAEN (Tamplarie pvc)din 2006 -sa ... (vezi toată discuția)