avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Diploma de Doctor si calculul pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Diploma de Doctor si calculul pensiei

Prin Decizia Nr. 128024 din 28.08. 2013 mi s-a acordat pensia anticipata partiala (cod pensie P10). La data intocmirii dosarului de pensie, nu am depus Diploma de Doctor in domeniul Inginerie Industriala, care a fost eliberata in data de 16.10.2013 de catre Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.In luna aprilie 2014 indeplinesc vasta de pensionare pentru limita de varsta. Cum trebuie sa procedez cu includerea titlului de doctor in calculul varstei de pensionare? Care este ponderea doctoratului in pensia limita de varsta sau modul de calcul?Ce alte documente in afara Diplomei de doctorat ar trebui depuse la Casa Judeteana de Pensii pentru calcularea pensiei la limita de varsta? Multumesc ! Florin Iliescu

Alte discuții în legătură

2 decizii de pensionare pentru limita de varsta c  a c a Am o decizie de pensionare pentru limita de varsta , cu reducereea varstei de pensionare in plata cu incepere din data de 09.01.19. Mentionez ca 09.07.18 am ... (vezi toată discuția)
Cate decizii de incetare a cim trebuie depuse la casa de pensii ?! silvia2014 silvia2014 Buna seara !Am fost profesor .Am depus dosar pt. pensionare anticipata partiala (cod P10) in 02 sept.2013. La limita de varsta trebuia sa ma pensionez la 15 ... (vezi toată discuția)
Perioada de doctorat in calculul pensiei Pavel1952 Pavel1952 Buna ziua. Referitor la “asimilarea anilor de studii universitare de licenta si doctorat ca stagii de cotizare, respectiv adaugarea lor la stagiul ... (vezi toată discuția)