avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amenajare salon cosmetica,avize
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amenajare salon cosmetica,avize

Buna ziua.Detin un spatiu comercial in care doresc sa deschid un salon de infrumusetare.Nu stiu ce presupune acest lucru si care sunt pasii de urmat.
Pot sa incep amenajarea spatiului iar la final primesc toate avizele si autorizatiile?Sau inainte sa incep investitia trebuie sa vina cineva pentru avize si autorizatii?Care este ordinea?Exista posibilitatea sa nu primesc autorizatie dupa ce am investit in amenajarea spatiului?Cui trebuie sa ma adresez in primul rand?Multumesc anticipat.PS spatiul este proprietate personala si detin deja un SRL

Alte discuții în legătură

Salon infrumusetare,avize ? Tericu Tericu Buna ziua ! Detin un spatiu comercial in care doresc sa deschid un salon de infrumusetare.Nu stiu ce presupune acest lucru si care sunt pasii de urmat.Pot sa ... (vezi toată discuția)
Amenajare grup sanitar salon infrumusetare Tericu Tericu Buna ziua.Detin un spatiu comercial relativ mare cu grup sanitar.In prezent in spatiul respectiv este un magazin alimentar.Intentia mea este sa impart spatiul ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)