avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ce înseamnă \"proformă cadastrală\"?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ce înseamnă "proformă cadastrală"?

Bună ziua,
Vă rog mult să mă ajutaţi cu lămurirea a ce înseamnă sintagma "proformă cadastrală". Doresc să obţin o adeverinţă de ROL agricol de la Biroul de fond funciar al primăriei de care aparţine terenul pentru care doresc să fac cadastru şi mi s-a solicitat, între alte documente, această "proformă cadastrală". Problema este că aceste informaţii le-am solicitat telefonic de la primărie deoarece locuiesc în celălalt capăt al ţării. Funcţionarul de la Biroul de fond funciar era excesiv de nervos, îmi tot repeta că trebuie să se întâlnească cu dl primar şi mi-a închis telefonul, aşa încât nu am putut să solicit lămuriri despre ce înseamnă acest document. Precizez că am mai primit în anii anteriori de două ori adeverinţă de ROL agricol (evident, de la aceeaşi primărie), însă este prima dată când aud această sintagmă.
Mulţumesc

Alte discuții în legătură

Casa la tara fara numar cf bea_iza bea_iza buna ziua. bunica mea are casa la tara de aporximativ. 30 ani pe care nu are nici un act. La primaria din comuna apare in registrul agricol cu casa de locuit ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului tucalouisa tucalouisa Unde ma pot adresa pentru a urgenta obtinerea Ordinului Prefectului? Nu este posibil sa mi se spuna ca iulie -august sunt luni de concediu si nu se intrunesc ... (vezi toată discuția)
Alipire doua terenuri adelinlucian adelinlucian buna ziua , deci eu daca am cumparat de la doi proprietari si vreau sa alipesc terenurile de ce am nevoie sau cum se procedeaza . multumesc! (vezi toată discuția)