avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul venituri concediu de maternitate in cazul unui ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul venituri concediu de maternitate in cazul unui PFA cu norma de venit

As vrea sa stiu cum se calculeaza venitul pentru concediu de maternitate daca am PFA cu norma de venit. Cum se poate lua in calcul venitul real, stiind ca primesc mai mult decat norma la care platesc taxe? Sa zicem ca taxele anuale se platesc pentru un venit de 27000 de RON, dar eu am venituri de 40000 de RON (pe care le declar, evident, in declaratia depusa la sfarsitul anului).

In cazul in care sunt si angajat si am si PFA cu norma de venit, banuiesc ca veniturile se cumuleaza.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:18, 3 Septembrie 2016
1. Banuiesc ca va referiti la calculul indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC).

2. Cititi pe:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate irinadana irinadana Buna ziua, Am cateva intrebari: 1. Daca am inregistrat venituri si ca salariata si ca PFA, in aceeasi perioada, este posibil ca pentru indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de crestere pentru venit ca pfa grandanat grandanat Am cateva intrebari legate de modalitatea de calcul a indemnizatiei in functie de venitul obtinut ca PFA. Sa zicem ca avem urmatoarea situatie. PFA ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil iliuttzza-n iliuttzza-n PFA infiintat in luna mai 2014, pe forma norma de venit, avand venitul estimat de 12 luni × norma de venit ( putin mai mare decat salariu minim) 1600 ... (vezi toată discuția)