avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat pentru proces cu casa de pensii
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat pentru proces cu casa de pensii

Buna ziua va rog o intrebare,am o problema cu casa de pensii respectiv tribunalu doresc sa conctactez un avocat spuneti-mi va rog avocatul trebue sa fie specializat in conflicte de munca si asigurari sociale sau ori care avocat poate rezolva aceasta problema
Cel mai recent răspuns: GOOGOL , utilizator 05:44, 30 Iulie 2018
1. Ar fi bine sa fie specializat (si) pe asigurari sociale.

2. Intrati pe "Instrumente utile / Catalog Consultanti" si gasiti acolo un avocat poate chiar din judetul sau localitatea dvs.
Avocatul trebuie sa se priceapa la drept.

Cu cat stie mai mult drept cu atat este mai competent.

Daca cunoaste doar o ramura de drept poate sa fie fentat usor...
VA MULTUME PETRU SPRIJIN ACORDA ÎN PRIVITA CU CASA DE PENSII SLATINA. PENTRU ACORDAREA DREPTULUI LA PENSII LA LIMITA DE VÎRSTA.
Barbu,Vercelli,din,slatina,cnp,1560123284385,in,timpani,primaeval,rezulatu,in,privita,casa,de,pensi,slatina,cu,acordarea,adecertei,sau,recalculates,pensi,la,limita,de,firsts,
Barbu vergel,din,slatina,pensiona.la.limita.de,virsta.din,anul.2017.decizia,de,pesionare,eliberata,de,casa,de,pensi,slatina,nu,calcul,ani,de,vechime,35,ani,grupa,1,si,2,,de,munca,si,37,ani,cotizate,,cnp,1560123284385,seria,ot,nur,651616,nascut,in,anul,1956,ziua,23,luna,1,.va,multumesc,petru,ajutorul,petru,recalculare,decizri,de,pesionare,la,limita,de,virsta,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii limitĂ de. vÎrsta GOOGOL GOOGOL BARBU VERGEL DIN SLATINA. JUDEȚUL OLT. DATA. NAŞTERI. 23-1-1956..CNP.1560123284385. SERIA. OT. NUMARU. ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie pentru limită de vârstă Barbu vergil Barbu vergil Barbu vergil din Slatina Olt stradă Violetei numărul patru bloc doi a scara a etaj trei apartamente cinzeci și trei pensie petru limită de vârstă motivul ... (vezi toată discuția)
Baza calcul pensie jan.v jan.v Bună ziua, va rog sa ma lămuriti in urmatoarea situatie: Am fost reintegrat si instanta mi-a stabilit, printr-o expertiza contabilă, in anul 2000, ... (vezi toată discuția)