avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Inechitate salariala in sistemul de sanatate
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Inechitate salariala in sistemul de sanatate

Buna ziua! Sunt asistent medical si in urma ordonantei 20 din 2016 am neclaritati in legatura cu eliminarea inechitatii salariale in sistemul de sanatate. As dori, daca este posibil, sa vad configuratia unui fluturas salarial al unui asistent medical dintr-un spital oarecare din tara(fara nume) pentru ca fluturasul pe care il primim noi este neclar.

Alte discuții în legătură

Ordonanta privind salarizarea bugetarilor ciobanuclaudia ciobanuclaudia Conform ordonantei cei din asistenta sociala ,la centrele de noapte ,crese in subordinea SPLAS pot beneficia de corectii de salarii ? asistenta sociala este ... (vezi toată discuția)
Oug 20/08.06.2016 petra727 petra727 OUG 20/08.06.2016 pentru eliminarea inechităților în sistemul public se aplică și pentru asistenții medicali comunitari? (vezi toată discuția)
Oug corectii salariale din august ceraselaco ceraselaco Buna ziua Sunt inspector de specialitate intr-un spital militar din tara, post unic si, oricat am incercat sa ma lamuresc cum e cu \"eliminarea inechitatilor ... (vezi toată discuția)