avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Solicitare infiintare tarc pentru caini in apropierea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Solicitare infiintare tarc pentru caini in apropierea blocului

Buna ziua,

Vin cu o intrebare catre voi, ca atare am sa va descriu putin situatia existenta la momentul actual.

Locuiesc in Bucuresti, intr- un bloc de 590 de garsoniere.Avand in vedere numarul considerabil de locuitori, este evident ca si numarul de caini de companie este destul de mare.Am estimat noi, cam 100.
Cu toate acestea, dispunem de un loc special amenajat pentru animale, cu o suprafata de cca.20 mp.Special amenajat = imprejmuit cu gard si pietre pe jos.Este amplasat fix in fata intratii uneia dintre scari.Mirosul de acolo este imbietor, avand in vedere ca substratul este constituit din pietre umezeala este la ea acasa mereu, de aici si mirosul insuportabil.
Aceste conditii fac imposibila utilizarea acestui spatiu, se mai adauga tot aici si suprafata restransa, in opozitie cu numarul de caini prezenti in bloc.( nu ii adaug si pe cei din blocurile alaturate).
Mentionez ca pentru construirea respectivului tarc nu a fost intrebat nimeni, nimic.
Probabil decizia administratorului si cam atat.
De ceva vreme, mai multi locatari au fost amendati pentru ca isi plimbau cateii in afara spatiului special amenajat.

Cum sa procedam pentru solicitarea infiintari unui nou tarc pentru catei? Cui ne adresam?
Ne- am gandit noi sa facem un tabel unde sa strangem semnaturi cu acordul celorlalti locatari pentru infiintarea unui astfel de tarc si sa ne prezentam cu el la primaria sectorului.

Dispunem de spatiu pentru asa ceva, intr- un loc mult mai normal decat in fata scarii si unde nu ar deranja pe nimeni.
Administratorul este cam asa :frantic: cand aude de caini, in schimb platim intretinere si pentru ei...

Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Acordul vecinului pentru cusca de caini? smeagull smeagull Buna ziua, Am urmatoarea problema: vreau ca intr-un colt al curtii, sa imprejmuiesc cu sarma o suprafata de 1 m pe 1 m. Curtea mea are gard, construit ... (vezi toată discuția)
Reparatie terasa bloc iuliutza22 iuliutza22 Am si eu o mare problema. Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 8 etaje iar iarna trebuie sa indur un mucegai de cateva degete grosime, vreo 15 cm latime si ... (vezi toată discuția)
Cainii comunitari georgescugina georgescugina Buna ziua, Sunt locatara unui bloc din Targoviste si ma confrunt de fapt ne confruntam cam toti locuitorii acestei scari cu o mare problema : - avem pe ... (vezi toată discuția)