avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CAINII COMUNITARI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CAINII COMUNITARI

Buna ziua,
Sunt locatara unui bloc din Targoviste si ma confrunt de fapt ne confruntam cam toti locuitorii acestei scari cu o mare problema :
- avem pe scara blocului " doua iubitoare de animale " , aceste asa zise iubitoare au pripasit in fata blocului respectiv pe scara acestuia, un numar de cel putin 7 caini maidanezi este drept toti sterilizati cu cercel. Problema este ca aceste iubitoare de animale le hraneste exact pe scara blocului sau imediat in fata blocului drept pentru care cu greu mai poti intra in scara respectiv in apartamentele personale . Inchipuiti-va ca pe langa resturile de mancare stricate uneori in putrefactie (deoarece nu tot ce se arunca este mancat de catei ) avem : pureci , capuse, fecale sau chiar resturi (pampersi, absorbante , etc. ) aduse de catei in fata blocului "locul de luat masa".Ce ne deranjeaza pe noi este faptul ca "doamnele" au in spatele blocului gradini amenajate aferente apartamentului lor, inchise cu gard, si incuiate . Rugamintea mea ar fii catre ce organisme ma pot adresa deoarece cei care se ocupa cu caini comunitari ne-au spus ca daca au cercei nu ii mai pot lua? Astept cu mare interes un raspuns de la dumneavoastra .
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 14:41, 9 August 2013
Sesizati Primaria, Politia locala, Directia de sanatate publica...
Cautati pe internet adresele lor de email, faceti poze cu "frumusetea" din fata blocului dumneavoastra si trimiteti pe email autoritatilor cu solicitarea de a verifica si lua masuri.
multumesc voi face reclamatie la institutiile de mai sus , problema nu este doar "frumusetea" din fata blocului - deoarece saraca femeie de servici are ce face in fiecare dimineata-problema este si zgomotul latratului , copii nu se mai pot juca in fata blocului , "doamnele " patruleaza si de cate 23 de ori (numarate de mine) pe noapte iesind afara la catei cel putin intre orele 23 si ora 4 dimineata este ceva de speriat .
Sesizati oficial Directia sanitar veterinara,staruiti la compartimentul politiei animalelor
Presedintele de asociatie,in cadrul comitetului executiv poate dispune notificarea proprietarilor in cauza cu obligatia pastrarii partii comune,a curatenei in jurul condominiului
Ajutati-o pe doamna ca poate nu dovedeste singura. Fiind multi caini trebuie hraniti.
Dati-le intr-o seara mancare pe saturate si poate se linistesc definitiv.
Referitor la adaposturile improvizate pentru caini, sesizati primaria asupra acestui aspect, ele sunt ridicate ilegal. Apoi, puteti folosi o coada de matura pentru ai alunga in alta parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Relatii de vecinatate deteriorate rasvanila rasvanila Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema delicata. Am un vecin 'gospodar' care a strans langa gardul care ne desparte o gramada mare de crengi de ... (vezi toată discuția)
Amplasare cotete de caini in intrarea secundara a blocului vatcalex vatcalex Am o problema in blocul in care locuiesc 2 vecini si-au amplasat la iesirea secundara din spatele blocului 2 cotete de caini in scara blocului, cum ... (vezi toată discuția)