avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Relatii de vecinatate deteriorate
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Relatii de vecinatate deteriorate

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema delicata. Am un vecin 'gospodar' care a strans langa gardul care ne desparte o gramada mare de crengi de pomi. Acolo si-au facut casuta sobolani, caini si alte vietati care sar gardul si la mine in ograda. Nu am nimic cu iubitorii de animale, eu personal prefer sa dau de mancare unui om. Grav este ca vecinul nu-si hraneste animalele, acestea se descurca cum pot, adica: o papusa scumpa a copilului meu, o pereche de papuci din piele, cosul de gunoi pe care-l rastoarna si imprastie prin toata curtea. Dorm pe canapeaua mea din umbrar si mai lasa si pureci si capuse. Va rog sa ma ajutati! Va multumesc!
Nu ati precizat locatia unde va confruntati cu aceasta situatie
Daca amiabil nu se poate solutiona,aveti dreptul sa sesizati oficial politia locala,sanepidul
Cel mai bine dati foc gramezii de crengi.
@catalin2832

Nu are nimeni dreptul sa-i faca ce vrea vecinului asa cum spui tu ca sa ii dea foc la acele crengi. Daca vecinul si-a pus crengile pe terenul sau langa gard. Trebuie discutat frumos cu vecinul aceasta problema.
De asemenea trebuie ca vecinul sa isi tina legat cainele,cat despre sobolani.....puneti dvs @rasvanila capcane sau otrava ptr sobolani.
Daca doriti sa pastrati o relatie de buna vecinatate, va recomand cu multa caldura procedura de mediere. Este necesara o buna comunicare, iar mediatorul este un tert profesionist "antrenat" pentru a facilita comunicarea intre dumneavoastra si vecin, astfel incat sa ajungeti la o solutie reciproc avantajoasa, pe cale amiabila, intr-un cadru cat mai prietenos. Alegeti un mediator de pe tabloul mediatorilor autorizati ([ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin agresor care sfideaza autoritatea ellaene ellaene Buna ziua.Locuiesc in comuna Ciocanesti,judetul Dambovita,sunt mutata de doi ani si la cateva luni dupa ce ne-am mutat ,dorind sa construim un gard inalt intre ... (vezi toată discuția)
Zgomote puternice intr-un apartament Elenapusa Elenapusa Cum se poate rezolva o situate ca aceasta: locuim intr-un bloc de 3 ani. De 3 ani vecina noastra cucare ne invecinam (perete in perete), seara de seara si ... (vezi toată discuția)
Eutanasierea cainilor fara stapan si dreptul la viata al acestora. Filip Alexandru Filip Alexandru In dimineata aceasta am vazut ca probabil multi dintre voi stirea foarte tragica despre copilul ucis de maidanezi si totodata si propunea eutanasierii ... (vezi toată discuția)