avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt major am 20 de ani si am o prietena minora care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt major am 20 de ani si am o prietena minora care face dupa 10 septembrie 16 ani, ce trebuie sa facem sa rămânem împreună??

Buna ziua am si eu niste nelamuriri si as aprecia daca m-ati sfatui sa fac ceea ce este corect si legal.Am 20 de ani si am o prietena care abia dupa 10 septembrie face 16 ani,am facut dragoste cu ea dupa ce a implinit 15 ani,ea a fost de acord nu am obligat-o cu nimic,acum o luna parintii ei au aflat de relatia noastra,ea imi spusese ca stiau deja,cand au aflat ea era la mine la tara la bunici de 3 zile,a fost data in urmarire generala,au venit acolo am fost cu totii la politie,ea a spus ca ma iubeste de fata cu parintii ei si cu Domnul politist ,si ca nu am rapit-o,sechestrat-o,violat-o,insa acestia mi-au zis ca pot spune asta la politie numai ca sa fac inchisoare,fiindca ea este minora si ei raspund de ea.A doua zi ne-am intalnit,mama ei nu o lasa sa ne vedem sau sa vorbim la telefon,acum ea mi-a zis ca este insarcinata a facut doua teste sa vada daca este gravida sau nu,si este,ma intrebam daca acestia au vreun drept sa o oblige sa avorteze,si am auzit ca fata poate merge la notar impreuna cu un reprezentant tutelar din partea primariei si sa dea o declaratie precum ca vrea sa se mute cu mine tinand cont ca vom avea si un copil.Nu pot sa consider acest copil o greseala,vreau si pot sa am grija de ei,insa as vrea sa stiu cum sa fac sa fie perfect legal,vreau ca ea sa isi continuie studiile tinand cont ca este clasa a 10-a si invata destul de bine,un acord cu parintii ei nu cred ca este posibil,fiindca acestia se bazeaza pe faptul ca as putea-o lasa-o oricand,acestia nu stiu de sarcina imi este frica sa nu o oblige sa faca avort,asta daca sunt indreptatiti de lege sa poata face una ca asta.Va multumesc si imi pare rau daca va deranjaz,dar va rog sa va ganditi ca suntem tineri si vrem sa scoatem tot ce este mai bun din aceasta situatie indiferent de posibile urmari.Va multumesc inca odata,O zi buna !!

Alte discuții în legătură

Am 15 ani și nu mai vreau sa stau cu părinții. Lavi Băă Lavi Băă Buna seara, sunt Lavinia și am 15 ani, de mică nu prea am avut o situație fericita cu părinții dar acum s a înrăutățit complet, nu cred ca e din cauza ... (vezi toată discuția)
Ajutor - fuga minor de la domiciliu oanacatalina22 oanacatalina22 Buna seara! Verisoara mea a fugit cu baiatul de 19 ani ...ce ma facc? au spus ai ei ca o omoara si scoate si copilu din ea si pe el il denunta sau \\"face 20 ... (vezi toată discuția)
Coruperea și întreținierea de relații sexuale cu un minor ! MarinMarin06 MarinMarin06 Bună ziua ! Am 19 ani , aproape 20 . Am o relație cu o fată de 3 ani , iar ea avand în acest moment aproape 16 . Am întreținut relații sexuale cu ea și ... (vezi toată discuția)